Varning, bajskänsliga bör ej läsa!

Jaha, då sitter man här igen, klockan börjar bli mkt och har precis kommit in med hunden! Och gjorde en otroligt vidrig upptäcktelse dessutom.

Vanliga kvällsprommisen startar, hunden är kiss och skit nödig och vi rör oss mot hennes ”bajs”plats. Och hon skiter. Och går hukad ett bra tag för att få ut allt. EN trött matte i form av mig själv stor och blundar och väntar. Och så var det dags för att plocka upp skiten. Jag tar min lilla ”lampa” som jag har på nyckelknipparn för att se vart det e nånstans så man inte lyckas klampa i det själv och göra en såndär skön ”shvupp” rakt ner i skiten och ser något otroligt vidrigt.

Hunden har skitit ut något som ser ut som jag vet inte vad, en jätte chock mask kanske?! Och som den trogna hundägaren man är måste man ju checka läget. På med tröjjan över näsan och munnen och tar ett djupt andetag. Går fram och hittar en pinne att peta med. Skiten hade alltså en hinna runt sig. Jag vet att hundar kan skita ”slem” om dom fått i sig något olämpligt eller dylikt, men fan, något sådant har jag ALDRIG sätt förr! Första tanken var”- har hon skitit ut tarmjäveln?!?!”… De sa liksom (ursäkta den vidirga beskrivningen) klick när man peta och i där låg det alltså bajs! Så där satt man , becksvart ute med en jävla ficklampa och peta i hundskit!

”hoppas ingen kommer tänkte jag” och visst fan ska det komma en tant cycklandes och bara för det just svänga in på den vägen där jag var! Hon kollade väldigt konstigt på mig! ( konstigt?) fan skulle jag cykla hem mitt i natten och svänga in och sedan se en idiot som har alla kläder runt munnen sitta med en ficklampa och peta i något som ser ut som en mega mask skulle jag nog också kolla ganska konstigt på henne! Dessutom med en hund som sitter bakom mig, rätt placerad på vägen och har sitt koppel fint placerat i munnen och tittar på mig! Hade jag och hunden bytt plats hade varit fullkomligt normalt! men men..AV någon skum anledning fick jag faktist ur mig ett ”ursäkta” innan jag forsatte min ”bajsundersökning”. Vad ”ursäkta” kom ifrån vet jag inte. :S Haha..

Nåväl! efter lite ”gissa bajset” plocka jag upp skiten och bar mig hemmåt! Halvt blå i fejset och illamående! Samtidigt som jag gick och småflina åt mig själv åt senariot som hänt.

Hunden visar inga symptom på att må dåligt, och jag hoppas bara detta att hon ätit något som magen ”kapslat” in för att skydda tarmen! Men ändå kan man inte låta bli att oroa sig! Jag tänkte efteråt så här att man kanske skulle känt utanför påsen och klämt runt för att kanske göra någon trevlig upptäckt men fan, då skulle jag nog spytt! Var ju vääldigt nära innan!

Så ja, det värsta är om hon har colit, eller någon liknande sjukdom! Och går det inte över e det gastroskopi ( eller va fan det heter?!) som gäller. Men imorgon till frukost blir det ris och fisk i små portioner utdelat hela dagen!

Har faktist funderat över om hon börjar bli känslig mot sitt torrfoder! Stina har ju ganska knäpp och känslig mage som reagerar ofta och starkt på främmande mat eller saker!(ja det finns en hel del saker man som Labbe ägare aldrig får reda på vad dom igentligen äter, det skulle väll var om man röntgade varje dag då men då skulle man väl hitta mycket mer än bara mat i magen, ganska dyr historia desuutom) så ja! Nu får man hålla tummarna på att det bara var något tillfelligt så det inte händer igen!

Men fan, denna vidriga upplevelse vill jag nog aldrig vara med om igen! Och varför jag igentligen skriver om den, dessutom så detaljerad, vet jag inte! Tror det e mest för att prata av mig om tankar och ideér! Alla ligger ju och slaggar här hemma! Och Stina är inte värd att reflektera med, hon skulle väll bli hungrig av att man sa ordet mask! (fy fan va vidrig jag är nu, uäk på mig själv)..

Nä, nu sk jag försöka skingra tankarna i annat så man slipper drömma mardrömmar inatt( ja ni vet om vad) !

God?…natt !

[tags]Hund, Hundar, Labrador, Labradorer, Promenad, Hundpromenad, Hundskit, Hundbajs, Skit, Bajs, Colit, Hundbajspåse, Bajspåse[/tags]

Stockholm County, Sweden

4 reaktioner till “Varning, bajskänsliga bör ej läsa!”

  1. Heeej Jenny, alltså detta är EXAKT beskrivning på vad min hund går igenom nu. Två stycken såna där tjocka maskar som ser ut som tarmar har han bajsat ut. Fick du någon klarhet vad det var? Vore så tacksam! Tack.

  2. ha ha ha ha ha.. dagens garv :D ont i magen här :) Men ändå.. shit va äckligt.. hoppas de går över .. VAd är Colit??

    1. Haha! Ja det var reält vidrigt måste jag säga! Haha! men kul så här i efterhand när man tänker på det..haha!
      Jo, hon fick fast imorse nu fick hon ris och fisk! Och hon har inte bajsat något mer så hoppas!
      Colit är inflammation i tjocktarmen! Som kan bli kronisk! Oftast för att do mej tål fodret! Så börjr undra om hon kanske inte tål det här fodret! SKa hålla utkik nu! Och munnkorg på, på alla prommisar! stackarn! haha:D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.