Barnen börjar skolan efter sommarlovet

Idag började barnen skolan igen, rätt skönt faktiskt , trots att jag tycker de e jobbigt med tidiga mornar så är de ändå skönt o komma upp , o få lite stuktur på dagen. Man får så mycket mera gjort när man kommer upp, o har ett mål, o en uppgift under dagen :)

Denise började kl 9 så hon tog sej iväg, sen var henne skoldag slut efter en o en halv timma, fånigt. men men.. Resten av hennes vecka ska bestå av massa kuliga saker. De har bildat arbetslag i hennes skola, så nu ska de lära känna varann. Så lite femkamp o grilning kommer hon o roa sej med hela denna vecka :)

Emilia o Jeppe däremot,, hade en hel muppig tid,, Kl 16 skulle de vara upprop o sen picknick.. Men ungarna ville inte gå på picknick, så vi gick hem igen.. o skönt va väl de. tyhckte jag.. Gillar inte o sitta med massa folk jag ändå inte känner dessutom har jag feber,, o känner mej almänt hängig så, skönt o koma hem igen.

Kvarnbäcksskolan har börjat med en ny grej dom oxå. I Emilias trea kommer de o vara tre lärare på 49 barn, de kommer o vara delade i två grupper, sol o måne, o sedan går lärarna där emellan.. De kommer o bli mindre grupper oxå.. De har två stora klassrum o två mindre rum som de kommer o röra sej i.. Jag tycker de verkar jätte bra.. lite mera fritt o individuellt kommer de kanske o bli.. Jeppe har de på samma sett i sen femma,, tre lärare på en stor grupp, eller tåv klasser.. men de heter inte längre tex 5a o 5 b utan bara femman.. så hade de i fyran oxå, o jag tyckte de funkade jätte bra.. Flera vuxna som jobbar med barnen o som förhoppninsvis då oxå ser alla barn.

Skön nyhet för Emilia o Jeppe är oxå att de numera börjar 20 över åtta istället för åtta.. jippie :)

Så nu hoppas jag bara att de kommer o ha en skönt termin o att de inte kommer o bli några problem.

[tags]Barn, Skola, Skolstart, Upprop, Sommarlov, Hösttermin, Höstterminen, Picknick[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.