Kontoret byggs om

I januari 2007 fick jag ett nytt kontor, en källarlokal på Södermalm. Ca 100 kvadratmeter och med fönster ut mot en innergård, perfekt. Lokalen var stor och lite skum form på så den var svår att möblera och redan då skulle man behöva bygga lite väggar för att få till en kontorsdel och en köksdel.

Och nu, 3½ år senare är det äntligen på gång, åtminstone köksdelen och det beror inte på mig att det tagit sådan tid ;) I skrivandets stund sätter snickaren upp regelverk och bär in gips och spånskivor och det känns riktigt bra. Även om jag vet exakt hur det ska bli och planerat det så länge, så är det svårt att föreställa sig hur det ska bli när det blir klart. Både med själva lokalkänslan och ljudnivå. Men det kommer bli kanon! Det kommer verkligen ge lokalen ett rejält lyft, det är jag heltövertygad om.

Att det är en källarlokal med otroligt mycket rör i taket går ju inte att göra så mycket åt. Fjärrvärme och avlopp kan man inte gärna såga ner hur gärna man än skulle vilja =) Men nu kommer det bli bra mycket mera hemtrevligt. Det ska bli mycket spännande!

[tags]Arbete, Jobb, Jobba, Kontor, Kontorslokal, Kontorslokaler, Personalrum, Kök, Hantverkare, Snickare, Bygga, Byggare, Upprustning, Bygga om, Ombyggnad, Ombyggnation, Vägg, Väggar, Inredning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.