Kontoret byggs om del V

Den här snickaren vi anlitat överträffar det mesta! Igår satte han upp reglar för hela väggen, dörrhål samt det blivande fönstret i väggen och det tog inte särskilt lång tid. När han jobbar känns det nästan sävligt, eller lugnt och metodiskt, men med en jädra fart!

Och nej, jag kunde inte hålla mig från att åka förbi och tjuvkika på väg hem från dagens dysleximässa i Sollentuna. Jag råkade göra mig ärenden förbi kontoret och ja, väggen var klar! Glasrutan på plats, dörr och dörrfoder, rubbet! Exakt passform runt ventilationstrummor i taket. Nu återstår bara målarens jobb som ska spackla och måla den i samma röda färg som vår fondvägg i entrén. Jag tror det blir kanon!

Och tyvärr måste ju målaren få göra klart innan man kan börja möblera på allvar men det ska bli riktigt roligt! Äntligen känner jag att vi är i mål med kontoret så som jag tänkte mig det från början för drygt 3 år sedan. Nu känns det verkligen att lokalen är mer trivsam att jobba i och jag hoppas den ska bli ännu mer trivsam att vara kund i.

Lite återstår ännu efter detta så som lite nya fräscha möbler innan jagär helt nöjd! I en framtid finns en önskan till och det är att dela av lagret med en riktig vägg. Det delas idag av med IKEAs garderober. det är väldigt praktiskt eftersom de täcker ända upp och dessutom bildar en väldigt bra förvaringsmöjlighet inne på lagret. Den tydliga nackdelen är att dess baksidor är gjorda för att stå mot en vägg och bågnar lätt utåt när de inte har något stöd. Småspik och packtejp håller det ihop idag och snart ett tyg men riktigt bra blir det när det står en vägg där istället. Det är dock inte lika viktigt och som sagt en fråga för framtiden.

Allt detta passar sig väldigt bra eftersom vi får en praktikant på måndag som ska vara hos oss i tre månader. Känns extra kul att ha en bra arbetsmiljö då förutom alla andra fördelar.

[tags]Arbete, Jobb, Jobba, Kontor, Kontorslokal, Kontorslokaler, Personalrum, Kök, Hantverkare, Snickare, Bygga, Byggare, Upprustning, Bygga om, Ombyggnad, Ombyggnation, Vägg, Väggar, Inredning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.