FMLS-mässan 2009

För femte året i rad arrangerade Dyslexiförbundet FMLS sin mässa för personer med läs- och skrivsvårigheter. Detta var första gången vi deltog på mässan och det var skojigt och mycket folk och en väldig blandning av både privatpersoner och från skola och liknande.

Själv deltar jag bara idag tillsammans med mina två kollegor men imorgon stannar jag hemma och låter dem klara sig själva. Läs- och skrivhjälpmedel är inte mitt huvudområde och två personer i montern räcker. Dessutom havererade mina hjälpmedel på min demodator =).

Men som sagt redan hittills en rolig mässa med bra drag och många spännande kontakter.

[tags]Mässa, Utställning, Dyslexi, Dyslexiförbundet, FMLS, Läsa, Skriva, Hjälpmedel, Sollentuna, Scandic, Scandic Hotel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.