Hellasloppet 2009

20091018044Årets sista långlopp, i duggregn och snålblåst och säkert bara ett par grader. Perfekt löparväder, men mindre bra åskådarväder =) Emilia och Jesper sprang sitt femte longlopp i år vilket ger dom löparmärket vilket dom strävat efter. Ingen av dem har sprungit Hellasloppet förut och det var bara 1,6km och inte särskilt många deltagare.

Jätteduktiga båda två men kanske intehelt i form. Emilia kom på plats 15 i sin klass med tiden 10:40 och Jesper kom på plats 7 med tiden 8:12.

Jag tror inte vi någon gång så kort efter målgång givit oss av från en tävling. Men idag hade vi alla verkligen väldigt bråttom ombord på en varm skön buss mot Slussen och lunch =) Och det tog en stund att tina upp!

[tags]Barn, Fritid, Hellas, Hellasgården, Hellasloppet, Löpning, Springa, Stockholm, Nacka, Sickla, Oktober[/tags]

Nacka, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.