Resa till Umeå

SAS Boeing 737-600Så var det då dags att ut och resa igen. Den här gången bar det iväg till Umeå för en dags arbete. Vi var tre företag som skulle tävla om en kunds intresse och tyvärr blev jag bara 2:a så jag fick åka hem tomhänt igen, men så är det ju i affärer, ibland vinner man och ibland förlorar man.

Trots att jag hade väldigt mycket dödtid så lyckades jag missa mitt flyg hem. När jag kom till flyget i Umeå var det 12 minuter kvar till start och då var boardingen redan avslutad. Jag fick boka om min biljett kostnadsfritt och sedan var det bara att sjunka ner på en bänk, plugga in hörlurarna i öronen och fördriva tiden i drygt 2 timmar med bra musik.

Nästa flyg hem missade jag inte och tiden gick ändå rätt fort. Nästa gång får jag bli duktigare att sätta påminnelse i telefonen. Nästa gång kanske det inte går något mer flyg hem =).

[tags]Arbete, Jobb, Jobba, Arbetsresa, Tjänsteresa, Resa, Stockholm, Arlanda, Umeå, Flyg, Flyga, Flygresa, Flygning, SAS, Scandinavian Airlines, Boeing, Boeing 737, Hjälpmedel, Synskadade, Blinda[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.