13 år om hmm…ska se TVÅ DAGAR <3

Hallo

Nu var de jätte länge sen jag skrev hära vet inte varför de har bara blivit så men nu ska ja skriva om va som händer i helgen. Jag blir som sagt 13 år TONÅRING haha :) Det ska bli skönt att bli ett år äldre en va ja vad jag är idag . :-P

Men imorrn kommer Elin , Jonas , Indra , Mormor , Morfar , Jenny , Ulrika , Mattias , Noha . :) Det blir många men ju fler desto bättre eller hur ?! Jo så är de ju …. Men de här e sista gången ja tror ja skriver hära men ja kände bara för de just nu men om ni vill veta mer om vad som händer i mitt liv så gå in på min egna blogg där ja försöker skriva VARJE dag….Fast de går inte så bra men ja skriver iaf om va som händer i skoan och sånt haha :) Gå in på den om ni vill ….. www.diiish.blogg.se de e lite knäppt namn men skit samma aja ha de jätte bra….

Puss från mig :)

[tags]Familj, Barn, Födelsedag, Födelsedagskalas, Födelsedagsfest, Kalas, Födelsedagspresent, Födelsedagspresenter, fest, 13 År, Tonåring, Mormor, Morfar, Släkt, Vänner[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.