Kontoret byggs om del VII

Nu har trivselfaktorn ökat ytterligare på mitt kontor. Det har flyttat in något så osannolikt som växter =) Två stycken fikusar som livar upp stämningen och det är märkligt hur så små saker kan göra så stor skillnad! Nåja, så värst små är dom inte, 190cm och ganska omfångsrika i snygga fyrkantiga krukor, med bark och allt! Väggarna har även piffats upp med posters från våra leverantörer och en skitsnygg klocka som Maria hittade på Bolagret.

Så nu är faktiskt kontoret klart för den här gången. Imorgon har vi öppet hus och invigning med smörgåsstårta och kaffe och dryck och det känns extra kul nu!

[tags]Arbete, Jobb, Jobba, Kontor, Kontorslokal, Kontorslokaler, Personalrum, Kök, Hantverkare, Snickare, Bygga, Byggare, Upprustning, Bygga om, Ombyggnad, Ombyggnation, Vägg, Väggar, Inredning, Blommor, Plastblommor, Växter[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.