Internutbildning i Göteborg

Jag och mina kollegor är just hemkomna från en liten resa i tjänsten till vårt huvudkontor i Göteborg. Där har vi fått oss en liten duvning i service av produkter från en av våra leverantörer. Det är alltid bra att kunna göra så mycket själv utan att behöva skicka grejerna tvärs igenom Europa i bästa fall. Nu räcker det med att reservdelar går till oss så gör vi jobbet själva även med detta märke.

Det man ser på bilderna är en 12-teckens punktdisplay i smådelar. Och ja, det är mycket delar i en sån där apparat och ganska pilligt. Sedan är det ju en viss känsla att ”hälla ut” resterna av en maskin som kostar 30.000kr i en låda och sätta ihop det igen =)

resten av tiden ägnades åt produktdiskussion och produktinformation samt en liten trevlig utekväll på ett alldeles för stökigt Steakhouse på Avenyn. Och åter igen den där känslan av att, i den här staden skulle jag kunna tänka mig att bo.

Och halvslumrande på ett X2000 dit och hem ger också känslan av att det är rätt kul att vara på resande fot. Kaffet smakar annorlunda längs ett tågspår även om bullarna är sega. På hemvägen var tåget så fullt att vi hamnade i en så kallad ”tyst avdelning” vilket inte var så kul när man inte önskar det. Åtminstone inte när man åker flera stycken tillsammans och gärna vill prata.

[tags]Arbete, Jobba, tjänsteresa, resa, Tåg, SJ, SJ Prio, X2000, Stockholm, Göteborg, Synskada, Synskadad, Synskadade, Blinda, Punktskrift, Hjälpmedel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.