Ett berg med skräp

Visst är det märkligt vilka mängder med skit man samlar på sig! För drygt 2 år sedan fick vi hjälp att köra skräp till tippen och även då åkte vi flera varv med fulllastat släp och det tycktes aldrig ta slut!

Och nu är det dags igen, delvis som en fortsättning på det vi inte orkade fortsätta med då. Flera garderober, gamla halvtrasiga byråer och hyllor, säckar med gamla kläder, skor och papper och annat skit man bara lastat upp på vinden för att slippa se det.

Men idag kom MP med bil och släp igen =) Tre vändor blev det med fulla släp och eftersom vi slet halva natten för att ha allt klart blev det ganska lätt att lasta och köra iväg.

Detta får ju en ofrånkomlig konsekvens. I och med att vi kastat alla garderober original från 1980, måste vi fylla funktionen och tomrummet med nya. Man får ta det i lagom takt. Det är i alla fall väldigt skönt att ha det gjort!

[tags]Skräp, Sopor, Soptipp, Soptippen, Tippen, Kasta, Återvinning, Återvinningscentral, Gammalt, Möbler[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.