Semestern bokad

landsorts-fyrSom vanligt när nyårsklockorna kläntat kommer klådan krypande inifrån och man kan äntligen börja planera för sommaren! Allt blir liksom så mycket lättare då! Och knappt hann de röda dagarna ta slut förrän årets vecka på Rånö bokades.

Så nu är årets sommarvecka bokad. Tyvärr blev det inte samma stugor som de tre tidigare åren. För trots att året knappt börjat så var flera hus upptagna just dessa atraktiva sommarveckor.

Men även i år siktar vi på att lägga båten i en vik straxt norr om stugbyn för att kunna åka till andra närliggande öar. Men vi får se vad det blir för aktiviteter i år.

Tyvärr verkar det inte bli någon resa till Gotska Sandön i år eftersom vårt resesällskap från förra året inte kommer kunna åka med. Men vi får se om vi kommer dit ändå. Ett underbart paradis på jorden!

Titta gärna på alla underbara bilder från Rånö 2007, 2008 och 2009. Är det konstigt att man längtar dit igen???

[tags]Windy, Windy 22, Båtar, Båtliv, Semester, Semesterbilder, Rånö, Rånö källan, Stockholms Skärgård, Skärgård, Skärgården, Nynäshamn, Nåttarö, Mysingen, Landsort, Öja, Gotska Sandön, Fyr, Fyrar, Gotska Sandön[/tags]

3 reaktioner till “Semestern bokad”

  1. Det löser sig. Det måste det. För längre än så kan jag inte vänta på att åka dit igen :)

    1. Nej precis, det är ju det man känner! Vi får bara hoppas att det passar bättre nästa år, men det kan ju bli svårt då med ;) =(

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.