Inget varmvatten del IV

Så var det dags igen, nästan ett år sen förra gången det bara kom kallvatten ur kranarna. Det händer alltid sådana där dagar när man tänkte att jag borde verkligen ha duschat igår men går upp lite tidigare istället =).

Tidigare var jag duktig och ringde alltid vår VVS-ansvarige i föreningen och felanmälde, men numera väntar jag en liten stund extra och hoppas att någon annan gör det istället =).

Det är förmodligen en pump i ett av pumphusen som stannat igen och det är då man märker hur lite som kan göra oss så frustrerade och sårbara. Men det blir till att försöka komma åt gymmet på jobbet och använda duschen där eller hålla sig långt borta från folk denna dag =)

[tags]Villa, radhus, Värme, Fjärrvärme, Vatten, Varmvatten, Samfällighet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.