”Limpan” får nytt hem

Idag flyttar en av våra kaniner som gått under arbetsnamnet Limpan. Hon hette Linus från början men då det konstaterades att hon var en hon uppstod viss förvirring och något nytt riktigt namn fick hon aldrig =)

På grund av att vi nu är i full gång med att planera vår flytt måste även våra båda kanier få nya hem. Limpan löste sig fint, hon ska flytta till en uppfödare i Uppsala som heter Risbos Kaningård. Där tror vi hon får det jättebra bland en massa Belgiska Jättar.

Nu återstår att finna ett hem till Druvan men sökandet fortsätter.

Idag lastade vi in Limpan i en transportbur och åkte hela familjen medpendeltåget in till centralen och tog tåget mot Uppsala. Ett snabbt möte på stationen så var vi på väg hem igen. Barnen tyckte nog det var lite sorgligt även om intresset för kaninerna varit lågt under vinterhalvåret. Men det känns ändå bra att hon fått ett nytt och som det verkar bra hem.

[tags]Djur, Husdjur, Kanin, Kaniner, Kaninbur, Kaninburar, Fransk Vädur, Belgisk Jätte, Dvärgvädur, Barn, Barn Och Djur, Omplacering, Uppsala[/tags]

En kommentar till “”Limpan” får nytt hem”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.