Sälja huset del VI

Idag var det dags för den första oficiella visningen av huset. Det var såklart enormt nervöst. Efter frukost städade vi huset och dammsög och dammtorkade och plockade undan lösa saker som smugit sig fram igen sedan i torsdags. Det går inte många dagar förrän det ser ”normalt2 ut här hemma igen =)

Allt var klart runt 12 och då stängde vi och låste och gick vår väg. Mäklaren har egna nycklar och vi ville vara iväg i god tid om några besökare skulle råka komma tidigare =). Vi gick en lång promenad runt Rudans friluftsområde. När vi kom hem igen hade fortfarande ingen mäklare ringt vilket vi tog som ett gott tecken. Vi slog oss ner i en lekpark i närheten och förstod på barnens iver att det är tydligen något vi inte gör ofta =).

En halvtimme efter visningstidens slut ringde mäklaren och meddelade att kusten var klar. Intresset hade varit bra med besök av 6–7 familjer och med några som var direkt intresserade och några som skulle återkomma på visningen på tisdag kväll. Några grannar hade givetvis vart inne och spionerat — sådant man får räkna med =).

Nu har vi åter intagit vårt hus och det känns bra så här långt. Ikväll ska vi gå och titta på lägenheten igen, lite mer noga den här gången. Första gången vi såg lägenheten hade vi inga förhoppningar om att få den. Nu när allt är mer än på gång kan det vara kul att se hur det ser ut igen, planera vad man ska spara och liknande.

[tags]Hus, Hem, Bostad, villa, Radhus, Bank, Banker, Bolån, Lån, Huslån, Ränta, Räntor, Skatt, Skatter, Reavinst, Mäklare, Mäklarhuset, Husförsäljning, försäljning, Sälja Hus, Sälja Bostad, Hemnet, Hemnet.se, Husvisning, Radon, Radonmätning, Energideklaration[/tags]

2 reaktioner till “Sälja huset del VI”

  1. Måste erkänna mig skyldig :). Vi var förstås nyfikna och ville kika lite. Det var kul att se hur ni har det. Det var väldigt fint. Lycka till med flytten!

    1. Haha du är avslöjad =) Fast det var faktiskt inte er jag menade =) Några andra en bit bort var på besök med någon sons behov som undanflykt =) Men ärligt talat gör det inte alls något =) Synd bara att vi inte sets innan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.