Sälja huset del V

Idag har det varit en liten privat förhandsvisning av vårt hus. Mäklaren ringde i förrgår och frågade om en familj som verkade extra intresserad fick komma före den planerade visningen på söndag. Och vad ska man säga, klart att det gick bra =)!

Men det blev plötsligt väldigt brådis med städning. Sedan fotograferingen den 23:e april har vi nog legat och latat till oss. Packat lite småsaker men det har vart rätt skönt. Lillebror har varit här och hjälpt oss lite med att frakta bort skräp men annars har det vart lugnt.

Så nu blev det till att ta tag i det allra sista bygget som återstod. En lite besvärlig dörr som skulle sadlas och fodras på ena sidan och en lite annorlunda konstruktion för en golvlist. Det hjälpte min pappa mig med i går och idag har vi städat och stajlat om huset igen så att det skulle vara så likt fotograferingstillfället som möjligt.

Vid 17-tiden lämnade vi huset och pinsamt nog kom familjen som skulle titta på huset före mäklaren så vi hann inte iväg. Jag vet inte hur viktigt det egentligen är, eller om det mest handlar om att man inte ska hänga folk över axeln när de går runt i huset. Till slut kom i vart fall mäklaren som fick nycklar och vi gick på en promenad.

Efter en dryg halvtimme ringde mäklaren och meddelade att visningen var klar och huset var vårt igen. Vi är ju båda sådana som helst vill att allt ska vara klart nu genast, så på något vis kändes det snopet även om det inte finns någon anledning. Men det är ju så, har man bestämt sig för något känns det som det lika gärna kan hända på en gång. Nu är det 6 veckor kvar tills vi får tillgång till vårt nya boende och det är inte speciellt lång tid med vanliga mått mätt. Bara vi som är lite otåliga att komma iväg =)

Den här kvällen firade vi med pizza eftersom familjen var lite reducerad. Det blev en slapp och skön TV-kväll.

Här är våra fina bilder igen:

[tags]Hus, Hem, Bostad, villa, Radhus, Bank, Banker, Bolån, Lån, Huslån, Ränta, Räntor, Skatt, Skatter, Reavinst, Mäklare, Mäklarhuset, Husförsäljning, försäljning, Sälja Hus, Sälja Bostad, Hemnet, Hemnet.se, Husvisning, Radon, Radonmätning, Energideklaration[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.