Inglasning av balkong del II

Det gick fort att bestämma sig! Idag var balkongfirman vår hyresvärd anlitar för montering av inglasningar här och mätte även vår övre balkong. Jag vet inte om vi bestämt oss, men eftersom den är lite speciell i sin konstruktion går det inte ge ett fast pris på den. Så de får mäta och ge en offert så får vi se vad vår kostnad blir.

Balkongen är bara till hälften täckt av tak och är öppen på 2 sidor så konstruktionen blir lite annorlunda. Men rusar det inte iväg i pris något alldeles, låter vi dem nog glasa in även den balkongen. Som det är nu regnar det ända in i vardagsrummet om balkongdörren är öppen och det går absolut inte att ha något där ute. Och jag har ju dille på balkongmattor och sköna stolar!

[tags]Bostad, Familj, Hyresrätt, Fastighet, Hyresvärd, Bovärd, Balkong, Inglasning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.