Inglasning av balkong

Eftersom vi haft en ruvande duva på vår nedre balkong i sommar bestämde vi att glasa in den. Hyresvärden erbjuder det till en månadskostnad just på grund av duvorna. Just denna duva fick inte ruva sitt ägg färdigt. Medan vi stod och velade hur vi skulle göra med henne, åt min hund Fassi helt enkelt upp ägget som låg i en stor kruka. Hon är ganska äcklig, även för att vara Labrador =)!

Och idag var balkongfirman här och monterade inglasningen. Allt var mätt och klart sedan tidigare så det var bara att montera och tog mindre än två timmar. Nu är den på plats och det blev väldigt bra!

I nuläget velar vi om vi ska låta glasa in även den övre balkongen. Den är lite mer öppen, bara till hälften täckt med tak och 2 öppna sidor istället för en som på den nedre. En inglasad balkong blir lätt en burkig låda, men en så öppen balkong som inte alls skyddas mot väder och vind blir lätt oanvändbar. Man kan inte ha balkongmattor eller möbler och säsongen på den balkongen blir väldigt kort. Vi får se hur vi gör.

[tags]Bostad, Familj, Hyresrätt, Fastighet, Hyresvärd, Bovärd, Balkong, Inglasning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.