Ledarkonferens med Aktiva Synskadade

I helgen har det varit ledarkonferens med föreningen Aktiva Synskadade ute på Almåsa Konferens i Västerhaninge. Jag har råkat bli en av de ansvariga för föreningens amatörradioverksamhet men konferensen behandlade givetvis andra saker.

Under helgen tog vi upp renoveringar och nybyggnationer, lokalplanering för de olika aktiviteterna och diskuterade de så kallade motorhelgerna som blivit så populära. Under helgen tog givetvis allergifrågan upp med tanke på att det varit väldigt många ledarhundsförare med de senaste helgaktiviteterna. Men tills vidare tycker jag vi nådde en acceptabel lösning.

Under lördagskvällen var det så klart bastu och bad före middagen som intogs på svartkrogen som är just vad det låter som. Hela middagen med servering och ätande och underhållning, drickande och socialisering genomförs i komplett mörker. Läs mer om besöket på Svartkrogen här.

Efter middagen var det klassiskt barhäng fram till småtimmarna. Det var grymt roligt och jag träffade grymt mycket roliga människor, både gamla och nya bekantskaper. Några av dem har jag träffat under de helger vi deltagit på under hösten och vintern.

Jag har ju varit borta från föreningen ett stort antal år men nu känner jag mig taggad och inspirerad på nytt att jobba i föreningen. Så klart som deltagare och ansvarig för en aktivitetsgren, men jag skulle gott och väl kunna tänka mig att göra mer.

Hem idag igen, lite trött och småseg eller lätt bakis till och med =) Men det var mycket trevligt. En ny möjlighet för placering av min båt dök också upp under helgen vilket skulle kanske göra att jag slapp sälja den. Vi får se vart det leder under våren.

[tags]Aktiva Synskadade, Almåsa, Almåsa Konferens, Barn, Ungdom, Fritid, Fritidsaktiviteter, Amatörradio, Båt, Båtar, Motor, Bilar, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshinder, Funktionshindrade[/tags]

En kommentar till “Ledarkonferens med Aktiva Synskadade”

  1. Såå wälkommet:) Bryggan väntar. Radioverksamheten dock.. – väntar snart inte längre, vi måte riva master och pinaler punkt nyss. Samla gruppen din. c’ya

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.