Inglasning av balkong del VI

Nu har balkongfirman varit här och åtgärdat hålen i ramen där det sprutade in snö när det stormade ute.

Jag blev tokig och ringde och klagade. Nu när montören gott och jag inspekterade det, blev jag så trött, så trött! De rötäggen hade bara täppt — förvisso väldigt snyggt och väldesignat — på ena sidan! På motsvarande sida finns ett liknande hål där vinden nu tjuter in och skapar kul toner som i en gitarrlåda när det blåser ”rätt”. Dessutom är det blött på golvet en bit in. Antingen har det regnat på tvärsan in genom hålet eller så läcker det förbannade plasttaket! Vi får se..

[tags]Bostad, Familj, Hyresrätt, Fastighet, Hyresvärd, Bovärd, Balkong, Inglasning[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.