Plastkortens dilemma del II

Så blev det än liten uppföljning på det här nästan på dagen två år gamla inlägget, Plastkortens dilemma. Jag skrev och ondgjorde mig över alla poäng-, bonus- och medlemskort man har, förutom alla kort man samlat på sig i diverse butiker under åren. Dels har antalet vuxit till fåniga mängder, och dels blir det extra fånigt när man funderar över nyttan man haft av alla dessa kort genom åren. Det känns ytterst tveksamt om det ens är mödan värt att ha dem i plånboken och strulet med att rota fram dem vid varje köp eftersom det liksom aldrig ger något. Och varför man inte kan eller vill knyta alla dessa poäng och rabattsystem till ens kontokort eller legitimation eller mobiltelefon, är ett mysterium!

Här om dagen blev vi kontaktade av en journalist på Expressen som hade hittat mitt gamla inlägg och ville skicka en fotograf för att fotografera och sedan skriva en artikel i ämnet. När fotografen kom samlade vi ihop alla kort vi knappt hade en aning om att vi hade längre och fick ihop över 40 plastkort!

Idag finns alltså vår familj i reducerad form i tidningen, men tyvärr enbart i pappersupplagan som det verkar. Så det blir ingen referens här i bloggen dessvärre =).

[tags]Expressen, Plånbok, Pengar, Ekonomi, Plastkort, Kortköp, Visa Kort, Visakort, Kontokort, Betalkort, Kreditkort, Kortsäkerhet, Medmera, Rabattkupong, Rabatt, Rabatter, Rabatterbjudanden, Poäng, Bonuskort, Rabattkort, ICA, Coop, Business[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.