Minimässa på Stockholms Syncentral del II

Idag ställde vi ut för tredje gången på minimässan som anordnas av Stockholms Syncentral. Första gången var 2009 då de ville prova att bjuda hjälpmedelsföretagen till sig vid ett samlat tillfälle och låta hela personalstyrkan ta del av nyheter.

I år kändes det extra roligt att ställa ut. Vi hade med oss vår nya kamera Jazz (se bildgalleri ovan) från danska Tagarno som vi tror mycket på. Snygg design med bibehållen kvallitet och funktionalitet. Vidare hade vi med oss våra skrivare för punktskrift på papper och dymotejp samt en rad nya punktdisplayer.

en annan ny grej vi provade var att komma i tid till utställningen. Den öppnade kl13 och vi brukar alltid dundra in en kvart före och få väldigt bråttom att ställa upp allt och komma på att man glömt strömförlängning och annat. Denna gång var vi på plats två timmar före och när vi monterat klart var det fortfarande mycket gott om tid. Vi han både luncha och dricka kaffe och ändå ha en god stund kvar när vi återvände. Det kändes i kroppen att det var bättre att inte stressa och det påverkade hela resten av dagen och det är något vi ska försöka prova oftare.

[tags]Arbete, Stockholm, Hjälpmedel, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Handikapphjälpmedel, Utställning, Mässa, Minimässa, Visning, Syncentral, Syncentralen, Hjälpmedel Stockholm, Stockholms Läns Landsting, SLL, SLSO[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.