iPhone klarar det mesta

När vår 12-årige son tog över mammas iPhone 3GS var man ju alltid lite orolig att barns slarv skulle bli en dyr historia. Men samtidigt en telefon han verkligen ville ha och dög till betydligt mer än att bara ringa med. Kanske det skulle göra att han var mer rädd om den.

Och visst tappade han telefonen då och då men har aldrig slarvat bort den och den har aldrig åkt tvättmaskin eller hittats bland smutstvätten som alla andra telefoner fått utstå.

Men för en tid sedan fick telefonen en spricka i displayens nederkant men fortsatte fungera fungera normalt. Men ett fall från dryga 2 meters höjd fick displayen till slut att krackelera totalt! Det märkliga är att telefonen även efter fallet och splittrad display fortfarande fungerar utan problem =) Men nu måste den nog få en ny display!

[tags]Apple, iPhone, iPhone 3GS, Barn, Trasig, Display, Reparation[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.