Minimaran 2011

Idag var det dags för 2011 års upplaga av Minimaran. Starten gick som vanligt på Östermalms IP och målgången var Stockholm Stadion.

I år var det bara ett av våra barn som sprang och Emilia kämpade till sig en 54:e plats. Vädret var ett bra löparväder, inte för varmt och när vi sedan promenerade ner mot stan efter avslutat lopp kom några droppar svalkande regn. Och jag älskar Stockholm som mest när det är sådana här festligheter i stan! Liv och rörelse, ljust och glatt!

[tags]Barn, Fritid, Idrott, Sport, Friidrott, Löpning, Springa, Maraton, Maran, Minimaran, Östermalms Ip, Stadion, Placering, Personbästa, Östermalms Ip, Stockholms Stadion, Stadion, Stockholm, Smaka på stockholm, Kungsträdgården, Kungsan, Love Stockholm, Love stockholm 2010, Skeppsbron, Prinsessbröllop, Prinsessan Viktoria[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.