Efterlängtat restaurangbesök

I samma hus där vi bor ligger en kinarestaurang som vi besökte för länge sen. Men nu har vi bott i samma port i ett år utan att ha kommit oss för att gå dit och äta. När vi flyttade in här för ganska precis ett år sedan, bestämde vi att gå ner och äta på inflyttningsdagen. Men det blev inte av och sedan dess har det skjutits på i flera omgångar.

Jag kan inte säga att jag är någon förespråkare av kinakrubbet så det är väl mest jag som stretat emot och de gånger vi gått ut och ätit föredragit annan mat. Jag har inget direkt emot det men suget efter just nudlar, ris, kyckling och biff uppstår sällan.

Men igår överraskade vi barnen med att bestämma oss för att inta fredagsmiddagen där och det var verkligen uppskattat! Jag tyckte att vi beställde alldeles för mycket mat men när måltiden inklussive efterrätt var avslutad var tallrikarna renskrapade. Själv känner jag det som om jag kommer vara mätt i flera år efter detta och det var faktiskt väldigt gott! Fördelen är också mängden mat och priset, 1100kr för 7 rätter och 6 efterrätter, pilsner och läsk är inga stora pengar!

[tags]Barn, Familj, Mat, Restaurang, Kinarestaurang, Kinamat, Haninge, Handene[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.