Ledarhundsdressörer på Youtube del II

Emmelie Reinson från Guide Dogs Stockholm har också lagt ut klipp på en nästan färdig ledarhund, Theo. I klippen nedan ser vi honom i arbete med dressören Emmelie och i andra klippet exempel på när han apporterar. Theo gick ut till förare under hösten 2010.

Ledarhunden Theo med mörklagd dressör

Ledarhunden Theo apporterar

Se ledarhundar i arbete

Ledarhunden Teodor i hinderbana:

Fler klipp hittar du på min Youtube-kanal

[tags]Ledarhund, Ledarhundar, Hund, Hundar, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshinder, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Labrador, Labrador Retriever, Schäfer, Golden Retriever, Storpudel, Kungspudel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.