Ledarhundsdressörer på Youtube del IV

Under Cesar Millan LiveMalmö Arena den 14:e maj 2011 visade en dressör från DISA ledarhunden Malte som snart skulle göra slutprovet. Dressören fick komma upp på scenen och Cesar ställde lite frågor och publiken fick också se en kort demonstration av ledarhunden i arbete.

Jag hade själv gärna velat se Cesar live men hade inte möjlighet. Just detta framträdande var väldigt bra och under en väldigt viktig händelse. En hel arena full med hundmänniskor. Möjligen kan jag tycka att dressören förberett sig lite dåligt på att berätta om ledarhundens arbete på engelska och hon svarade kanske inte så utförligt som jag skulle önskat på Cesars frågor men annars var det bra att ledarhunden fick synas.

Se ledarhundar i arbete

Ledarhunden Teodor i hinderbana:

Fler klipp hittar du på min Youtube-kanal

[tags]Ledarhund, Ledarhundar, Hund, Hundar, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshinder, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Labrador, Labrador Retriever, Schäfer, Golden Retriever, Storpudel, Kungspudel, Cesar Millan, Malmö Arena, Youtube[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.