Brev från Fassi del I

Det har kommit en hälsning från Fassi efter sina första dagar på prov hos sin nya familj. Deras första dygn tillsammans hade varit bra och Fassi har fått känna på sitt nya område och även träffat sin första hundkompis. Nu skulle det bära av till landet i trakten kring Norrköping och hennes nya matte frågade hur Fassi fungerar med hästar och kor. Kor har vi inte provat men hästar är inga problem, åtminstone inte när vi möter dem i skogen på promenad här hemma.

Det känns bra att det verkar fungera och vi väntar med spänning på en uppdatering om hur det går!

Se ledarhundar i arbete

Ledarhunden Fassi i hinderbana:

Fler klipp hittar du på min Youtube-kanal

[tags]Ledarhund, Ledarhundar, Hund, Hundar, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshinder, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Labrador, Labrador Retriever, Schäfer, Golden Retriever, Storpudel, Kungspudel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.