Brev från Fassi del II

Det har kommit ännu en hälsning från Fassi och hennes nya familj. Det blev ingen tripp till landet på grund av oväder men livet går vidare och de verkar fortsatt trivas med varandra och det är roligt och känns skönt att höra!

I den senaste hälsningen berättade hennes nya matte om en episod när de hade varit ute i värmen och promenerat. De hade haft med sig en vattenflaska och tänkte ge Fassi att dricka ur handen i brist på skål. När Fassi fick syn på vattenflaskan gömde hon huvudet under en bänk eftersom hon är van vid att vattenflaskan också brukar innebära att man vill svalka hennes huvud varma dagar. Och det ville fröken inte =)!

När hon kom under fund med att det var dricka som väntade kom hon fram under bänken. Det är en av hennes små roliga egenheter som är ganska roliga och just de där historierna är extra roliga att höra. Då vet man att ”hon är hon” och tar det på något vis som bekräftelse på att hon mår bra!

Se ledarhundar i arbete

Ledarhunden Fassi i hinderbana:

Fler klipp hittar du på min Youtube-kanal

[tags]Ledarhund, Ledarhundar, Hund, Hundar, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshinder, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Labrador, Labrador Retriever, Schäfer, Golden Retriever, Storpudel, Kungspudel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.