Veterinärbesök med Fassi del II

Nu ikväll var vi inne i stan och träffade Fassi och hennes nya matte på Djurakuten för att göra en sista besiktning inför överlåtandet av henne. eftersom fassi är en viss ålder måste hon gå igenom en sådan för att kunna försäkras av privatpersoner i ett vanligt försäkringsbolag. Fassi har aldrig haft några sjukdomar eller fel och är såklart regelrätt vaccinerad och man hittade inga problem med henne.

Fassi blev så klart glad när jag, Maria och Miranda träffade henne men som vanligt var hälsningsseremonin kort men intensiv innan hon fick intresse för annat.

När vi skildes åt efter besiktningen ute på Kungstensgatan visade hon viss tvekan om vem hon skulle följa, sin nya matte eller oss, men när hon förstod vem som gällde följde hon med glad och ivrig. visst skar det i hjärtat fast jag väljer att inte tänka på det så mycket. Jag är övertygad om att hon har och kommer få det perfekt i sin nya familj men självklart hade jag velat att hon skulle fungerat bra för mig så att hon kunnat stanna.

Nu har vi nog sett Fassi för sista gången på ett bra tag. Nu ska bara det pappersmässiga göras klart innan hon helt bytt ägare. Själv har jag snart en ny hund att sätta klorna i och det ser jag fram emot mycket.

Se ledarhundar i arbete

Ledarhunden Fassi i hinderbana:

Fler klipp hittar du på min Youtube-kanal

[tags]Ledarhund, Ledarhundar, Hund, Hundar, Veterinär, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshinder, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Labrador, Labrador Retriever, Schäfer, Golden Retriever, Storpudel, Kungspudel, Synskadades Riksförbund, SRF, Almåsa, Almåsa Konferens[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.