Till Egges och Karins land

Vi gjorde ett besök på Egges och Karins landställe i några dagar och det var väldigt skönt och avkopplande. När vi åkte iväg hade vi ingen tid att passa annat än när kläderna började gå på andra varvet och hundmaten tog slut =)

Under helgen tog vi det lugnt, badade, solade, åt mat, diskade, satt uppe sent och pratade skit och sov länge. Under söndagen byggde vi potatiskanoer av avloppsrör och piezzotändare med hårspray som drivmedel och provskjöt med dem ute i skogen. Det fungerade över förväntan och var väldigt roligt =)

Under måndagen kom en ungdomskamrat till Egge på besök från Amsterdam med sina tre barn. Det gjorde att vi blev ett hushåll på 14 personer och det var väldigt trevligt. Det blev mer bad, fotografering och potatisskjutning som roade alla lika, stora som små.

Idag var vi dock tvungna att fara hemåt. Hundmaten var förvisso inte slut men Fassis nya matte hade fått en tid för veterinärbesiktning och jag var tvungen att närvara i egenskap av ägare till hunden. Men det kändes ändå ganska lagom för denna gång att få komma hem och tvätta kläder och duscha och hemmet är extra roligt att komma tillbaka till när man varit borta ett tag.

Detta blev en liten försmak inför vår semestervecka i skärgården senare i sommar. Även den ser vi mycket fram emot! Med lite tur kan vi även hinna göra om detta innan sommaren är slut.

[tags]Familj, Barn, Resa, Semester, Landet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.