Förberedelser för vintertäckning

Idag var tanken att vi skulle bygga ny täckställning till båten inför vintern, men så blev det inte riktigt. Vi kom iväg för sent och att handla reglar och beslag på byggvaruhus tar alltid längre tid än man tror. Slutligen föll det på att de beslag vi behövde inte fanns i tillräcklig mängd och fick skjuta på själva byggandet en vecka. Jag brukar använda 70×45-reglar och väldigt smidiga balkskor för att sammanfoga dem. Åsbeslag heter visst varianten man använder i toppen. Det gör byggandet klart mycket enklare.

Nu finns allt på plats förutom några sådana beslag som ska levereras under veckan så kan vi förhoppningsvis bygga till nästa helg.

[tags]Båt, Båtar, Båtliv, Windy, Windy 22DC[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.