Vintertäckning

Den här helgen har jag och kompisen Frans ägnat åt att vintertäcka båten. Ny presenning och ny täckställning som blev riktigt bra, den bästa vi någonsin presterat. Båten ligger på land för andra året i rad och jag har övervägt att sälja den men har försökt undvika det så långt det varit möjligt.

Just idag har det regnat ett väldigt lätt duggregn, vilket ju bara det är ovanligt så här sent i november. Men igår när vi började bygga ställningen var det sol och vackert väder och mer vårkänsla än höstkänsla. Vid den här tiden förra året låg snön redan djup.

men nu är det klart, kapell och batterier hemtagna för förvaring och översyn över vintern.

[tags]Båt, Båtar, Båtliv, Windy, Windy 22DC, Vinter[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.