Söker ny båtplats

Jag har börjat söka efter ny båtplats till nästa säsong. Just nu vet jag inte om jag söker ett nytt båtvarv eller om jag söker en lokal att tills vidare förvara båten i. Jag kände tydligt för några veckor sedan när vi täckte båten för vintern att det hade varit suveränt skönt att slippa hela den biten och att kunna pyssla med båten även vintertid. Ett sådant garage eller lokal skulle behöva vara minst 7 x 3 meter med en hög port på säkert 2,5 meter minst. Ingen lätt match att få tag på en sådan lokal som dessutom ligger inom rimligt avstånd och till ett rimligt pris.

Men det finns ganska gott om tid att leta innan det är vår igen och båtarna skottas fram. Under tiden ska också jag försöka ordna en enkel båtkärra.

[tags]Båt, Båtar, Båtliv, Windy, Windy 22DC, Marina, Båtplats, Varv, Garage[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.