Första lite längre cykelturen del II

När tremilsrundorna börjar kännas tråkiga är det dags att öka :) Och har också skaffat mig en till cykelpartner för att ytterligare öka möjligheterna att röra på sig och man kan säga att jag har tur. Egge som jag cyklar med bor ett stenkast från mitt jobb och är just nu föräldrarledig och min nya cykelpartner är en kollega på jobbet. Men så är det ju viktigt att det är enkelt att sätta igång för att träningen inte ska bli liggande.

Idag sa vi mest på skämt, ”vi åker till Södertälje” men så blev det. Snart låg vi och trampade ner längs gamla Södertäljevägen eller som den väl heter, Stockholmsvägen och den bjöd på väldigt varierad terräng med både uppför och en hel del nedför och de uppför som finns var inte så mördande långa utan helt lagom.

Nere i Södertälje vände vi hem igen. Snittpulsen sjönk på vägen hem så just kroppen kändes helt OK men benen var ganska trötta vid återkomsten till jobbet. Det som är lite glädjande är att det är den här typen av rundor som behövs nu för att bli riktigt slut. 2 timmar och 36 minuters cykling!

[tags]Träning, Träna, Fitness, Hälsa, Cykel, Cykling, Tandemcykel, RunKeeper, Puls, Pulsband[/tags]

Sodertalje, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.