Klagat hos hyresvärden del II

För en dryg vecka sedan fick vi besök av fastighetsförvaltaren och bovärden efter att vi klagade hos hyresvärden. Det resulterade åtminstone i nya golv i två rum där golven var direkt trasiga samt tätning och renovering av samtliga fönster i hela lägenheten. Inget fönster har varit tätat vilket för mig är helt obegripligt! Så vid kraftiga regn och blåst har det runnit kraftigt genom fönstren och förstört såväl fönsterlister som tapeter på väggarna runt fönstren och antagligen har vi fuktskador också i golvet i ett rum, det visar sig om några dagar när det ska göras fuktmätningar.

Nu har dock en extern firma kommit och inlett arbetet och med gott mod satt igång med att montera bort fönsterkarmar utvändigt och invändigt, täta och montera tillbaka samt satt nya lister på insidan. Så långt som de kommit nu ser det fint ut och nu känns det som om det åtminstone görs på riktigt.

[tags]Familj, Barn, Bostad, Boende, Bostadskö, Bostadsmarknad, Bostadsmarknaden, Hus, Villa, Radhus, Hyreshus, Hyresrätt, Lägenhet, Haninge, Handen, Stena Fastigheter[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.