Fuktskadat hem

För någon vecka sen tröttnade min fru på alla skavanker på vårt hem och skickade ett mail till fastighetsförvlataren. Det var en lång lista med allt från trasiga och spruckna golv, bubbliga tapeter, samtliga fönster som läcker, taket i köket läcker och fuktskadade trädetaljer i ett badrum. Jag tror det ända hon glömde var myrinvationen som har börjat dyka upp :)

Svaret lät inte dröja och förvaltare och fastighetsskötare kom upp för att gå igenom alla punkter och den generella känslan man fick var väl att det mesta var normalt och kunde inte åtgärdas.

Men de läckande fönstren tog man äntligen tag i och det var inte första gången direkt som vi klagat. Nu har vi fått hem hantverkare som inte bara bytt ut fuktskadade lister utan även gjort något åt grundproblemet, tätat fönstren utifrån något som tydligen inte alls gjorts!

En fuktmätning i ett av barnens rum resulterade dessutom i en avfuktare som nu står och brummar och ska fortsätta med det en vecka till minst :)

Man ska ju också vara rättvis och säga att nya golv är på gång i åtminstone två rum varav det ena också ska få nya tapeter. Och ett trasigt badrumsgolv har redan renoverats så visst har det hänt saker sedan vi flyttade in, men om några dagar när jag postar inlägget om vårt tvåårsjubileum i lägenheten, kan man också se att det är annat som inte hänt :)

[tags]Hem, Lägenhet, Hyresrätt, Fuktskada, Fuktskador, Badrum, Stena Fastigheter[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.