Fredagsmys eller fitness?

Är man riktigt normal, när man väljer ett tufft träningspass en fredagskväll efter jobbet istället för att åka hem och sätta sig i soffan framför en juste film med chips och Cola? Det ena mår man bra av och det andra är direkt dåligt och då är det klart man väljer det som är bra, i alla lägen?

Idag var det Egges och min tur att cykla Södertälje-rundan som skapades i förra veckan. Det blev andra 6-milsrundan för min del och hans första riktigt långa tur men för mig kändes det knappast som rutin ännu.

Det blev en kort vätskepåfyllning på MC Donalds i Södertälje innan vi vände hem igen. Samma fenomen som förra gången, att snittpulsen sjönk på vägen hem men benen kändes olidligt trötta när vi närmade oss Älvsjö igen :) Men trots ett drickastopp i södertälje blev det några minuters bättre resultat denna gången.

En tjej vi mötte på väg ner som frågade oss om vägen några kilometer från Södertälje, hann vi ikapp igen flera mil norrut på väg hem igen och passerade henne. Det kändes faktiskt rätt ok för egot :)

[tags]Träning, Träna, Fitness, Hälsa, Cykel, Cykling, Tandemcykel, RunKeeper, Puls, Pulsband[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.