Casting till Mot Alla Odds del III

Idag kom så samtalet från produktionsbolaget Mastiff som meddelade att jag gått vidare till steg 2 i uttagningen. Det innebär att jag kommer få göra fysiska och psykiska tester, fylla i en hälsodeklaration, svara på mer djuplodande intervjufrågor och till och med lämna utdrag från belastningsregistret.

Testerna sker den 21 eller 22 augusti ute på Bosön norr om Stockholm och efter det dröjer det cirka en vecka innan man får veta om man slutgiltigt blivit utvald. Då sätter antagligen cirkusen igång på allvar med pass, vaccinationer, information, packning med mera men det är ett senare problem. Fortfarande känns det inte så mycket. Jag ska fortsätta ligga i med träningen men tänka mer på kosten.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.