Tittar till båten del V

Femte gången gillt tänkte jag och åkte ner för att se om båten var klar för sjösättning men akterspegeln gapade lika tom som innan. Vi befinner oss i mitten av juli och jag kan inte få båten i sjön. Jag kan inte montera drevet själv och känner ingen som kan och heller ingen med en kranbil i sitt sortiment som sedan kan sjösätta, ett verk på max en timme.

Om några dagar åker vi till Rånö men det får bli med skärgårdsbåt i år också som det verkar. Snart är sommaren så långt gången att det inte längre är någon mening att sjösätta för att använda och tiden för mig att hitta ett nytt varv eller sälja minskar snabbt.

[tags]Windy, Windy 22, Båt, Båtar, Båtliv, Båtmotor, Båtmotorer, V8, Marina, Varv[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.