ThermaCELL myggbekämpning

20120714-164959.jpg

Nu har packandet inför veckan ute i skärgården börjat så smått. Ett av de största störande momenten i idyllen är mygg och de kan faktiskt förstöra tillvaron. Dit vi ska brukar mygg inte vara något enormt problem som på vissa andra håll i landet men klart jobbiga!

När vi var på besök hos Egge och Karin på deras land fick jag tips om ThermaCELL myggbekämpningsmedel. Det är en liten dosa man laddar med en butangaspatron och en liten platta med själva bekämpningsmedlet på. När man tänder gasen värms plattan med bekämpningsmedlet upp och utsöndrar ämnen som ska hålla myggen på avstånd inom en tiometersradie. Varje platta med gift räcker ca 4 timmar.

Åtminstone när vi satt där på verandan i de Östgötska skogarna tyckte jag det verkade som om ThermaCELL fungerade riktigt bra så jag ska prova den även ute på Rånö. På kvällarna när man sitter nere vid grillplatsen vid vattnet och vill ta sitt kvällsdopp och kvällspilsner i lugn och ro kan myggen få än att önska sig in i stugan vilket känns tråkigt. Vi får se om detta blir en lösning.

ThermaCELL säljs bland annat hos Teknikmagasinet och Myggfri.nu.

[tags]Sommar, Semester, Rånö, Mygg, Mygga, Myggor, Myggmedel, Myggbekämpning, Myggfritt, ThermaCELL, Insekter, Insektsmedel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.