Casting till Mot Alla Odds del IV

I onsdags fick jag en djupintervju mailad till mig inför slutcastingen i augusti. Det var en mängd frågor som jag nu sitter och sliter med och svaren ska vara ärliga och utförliga.

När slutcastingen sker, för min del den 22 augusti, ska de 20 utvalda först göra fystester, EKG-prover och blodprover. Andra halvan av dagen ska innehålla ytterligare intervju samt träff med psykolog i Mastiffs lokaler i frihamnen.

Jag har inte fyllt i någon sådan här intervju tidigare i livet men man kan se att det delvis avsett för psykolog. Man ska fylla i vanliga frågor om barndom, uppväxt, utbildning, familj och arbete. Sedan kommer de vanliga frågorna om hur man är som person, negativa och positiva sidor, styrkor och svagheter och hur man arbetar i grupp och under stress. Fler frågor om egna djur, fobier, sjukdomar och mediciner etc. etc.

Jag har idag börjat fylla i den och valt de enklare delarna. Jag märker ganska fort att en del av svaren självklart kommer hamna hos psykolog. Inte det att jag känner att jag lider av psykisk ohälsa, men min trassliga barndom kommer ju fram i de här frågorna och är inget jag tänkt dölja. Jag tror att mycket av mina upplevelser blir mina styrkor även om jag känner på mig att jag lär få känna på en del svagheter också under resans gång, om jag blir utvald till slutet.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.