Flaskpost från Rånö 2012 del II

Dag två på Rånö började mindre bra för mig. Förkylningen igår utvecklades under natten till öroninflammation och hög feber. Inte många timmars normal sömn den natten med konstiga drömmar och frossa.

Morgonen kom med kaffe och värktabletter vilket gav lindring. Till frukosten kom en ambulanshelikopter och cirklade över oss och landade på stranden nedanför. En man i stugan bredvid hade fått problem med andning och hämtades.

Familjen Pålssons morfar kom på besök över dagen och vi mötte vid båten och passade på att handla. Ett åskväder passerade precis bredvid men tillräckligt nära för att slå ut lanthandelns kassasystem så det har varit action här idag! :)

Under eftermiddagen kom regnet och jag spenderade några timmar fram till middag i sängen och efter det kändes både öron, näsa och hals klart bättre. Kvällen har avslutats som sig bör, med bad och bastu och en kvällspilsner med jordnötter på klipporna. Jag avstod även idag från badet även om suget smög sig på, så i morgon blir det bad om jag får fortsätta vara frisk.

[tags]Semester, Sommar, Skärgård, Stockholms Skärgård, Mysingen, Rånö, Rånö Källan, Utö, Nåttarö, Nynäshamn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.