Windyn sjösatt

Idag äntligen när vi kom ut till varvet var man i full färd med att montera drevet på min båt. Det har varit en ganska lång tid av frustration och det känns alldeles onödigt.

När drevet var monterat sjösattes båten och lades vid btankningsbryggan. Naturligtvis startade den den direkt och gick perfekt. Tyvärr fanns ingen av mina två skeppare i stan så någon provtur blev det inte.

Efter sjösättningen städade vi båten grundligt igen. Personalen från marinan hade klampat runt med sina skitiga fötter och jag garvade för mig själv åt att det plötsligt är så noga med att ta av sig om fötterna och dammsuga upp vart enda dammkorn man kan hitta :) Riktigt så noga är man ju inte hemma.

[tags]Windy, Windy 22, Båt, Båtar, Båtliv, Båtmotor, Båtmotorer, V8, Marina, Varv, Sjösättning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.