På bensinmacken

Idag gick jag in på OKQ8 i närheten av där jag bor, med vit käpp, ledarhund och 2 10-liters bensindunkar i händerna, gick fram till kassan och bad om hjälp med att tanka. Förvisso är jag där ganska ofta med kompisar och tankar bil, köper glass och korv, bytt en del gasoltuber etc men det här upplägget var nytt. Jag behövde bränsle till båten i morgon och alternativet hade varit att be färdtjänstchauffören stanna och hjälpa mig att tanka, nästan lika udda det. Men nu ville jag ha det överstökat.

Killen i kassan lät ungefär som när man ser ut som om det regnar, frågade vilken sorts bränsle, tog dunkarna och gick. Efter en stund var han tillbaka och allt var klart. visst, jag skulle ge en dubbel kokt med bröd, och en Pucko för att höra hans tankar :)

[tags]Bensin, Bensinmack, bensinstation, OKQ8, Blind, Blinda, Synskadade[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.