Sälja båten del II

Idag träffade vi en eventuell intressent ute på marinan. Vi har inte ens annonserat ut båten ännu men det slumpade sig så ändå. Det var strålande soligt väder vilket ju är skönt sådana här dagar.

Ett par ungefär i vår egen ålder kom och tittade. Det var sådana där trevliga människor man direkt känner för och tänker att dt hade varit trevigt om ens vägar korsats på något sätt i livet. Jag brukar själv hävda att jag är bra på att känna av människor om nu någon kan vara det.

Efter att de tittat runt lite tog vi en provtur och det var årets första efter sjösättningen. Ingen av mina båda skeppare fanns i stan vilket i normala fall hade det gjort svårt med en sådan provtur. Men med de här människorna kändes det helt OK.

Båten var ju heller inte provkörd ordentligt annat att den provstartades på land för några veckor sedan och gått vid bryggan igår efter sjösättningen. Men den har ju inte fått jobba ordentligt och det kändes väl först lite lätt nervöst sådär innan man vet att alt funkar med temperatur och oljetryck etc. Men allt gick så fint så det var oro i onödan!

Men båten verkade inte vara riktigt deras typ och det hade väl varit att få det för lätt på första försöket utan att ens ha annonserat. Jag ser i och för sig inte fram emot den biten så mycket, främst för att det är väldigt sent på säsongen och dels för att det finns ganska gott om båtar om än inte så värst många av den typen.

Egentligen har vi väl ingen brådska. Jag gör ett försök före vintern och det värsta som kan hända är att man får ta hand om den en vinter till. Ja och att jag får vänta med att eventuellt rätta till mitt misstag vad gäller val av båt :) Jag kommer ändå aldrig bli så rik så jag kan få det jag vill helst vill ha :P

När spekulanterna lämnat stannade vi kvar på marinan. Vi hade ett barn med oss, men de andra tre kom ut efter en stund med kaffe och mackor och så klart rustade med badkläder och det blev några lugna och sköna timmar innan vi alla åkte hem.

[tags]Båt, Båtar, Båtliv, Windy, Windy 22, Annons, Annonsera, Blocket[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.