Lilla midnattsloppet 2012

Ikväll sprang vår Emilia Lilla midnattsloppet 2012. Jag själv missade tyvärr evenemanget eftersom jag var upptagen med att köra båt.

Men resultatet blev helt OK, 1,7KM på 07.53 och det räckte till en 16:e-plats bland flickor födda -00, riktigt roligt!

Vi sa att vi skulle ge en belöning på 500kr om hon tog sig till medaljplats, men eftersom hon inte alls tränat för att ha en chans till det, utökade vi belöningen till någonting om hon kom bland de 20 bästa, och det gjorde hon ju! Så nu ska vi bara komma på någon lämplig belöning åt vår springare som jag tror kom före alla sina klubbkamrater.

Idag sprang även Emilias kompis Elliot och pappa MP. MP gjorde senare på kvällen en sjukt bra tid på milen, straxt över 49 minuter! Så där har jag något att slå som ligger och flåsar på runt 55 minuter. Men det är i och för sig lite skillnad på prestation i träningsspåret och på löpbandet än i tävlingssammanghang, tror jag :) Det måste vara så åtminstone :)

[tags]Löpning, Träning, Midnattsloppet, Lilla midnattsloppet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.