Slutcasting Mot Alla Odds del I

Nu är första delen av slutcastingen avklarad. Jag är ute på Bosön Idrottsinstitut och har genomfört en läkarundersökning med sedvanligt samtal och genomgång av hälsodeklaration, lyssna på hjärta och lungor samt träffat sjuksköterska för tagning av blodprov och blodtryck. Allt kändes och såg bra ut.

Sedan var det dags för fystestet. Jag visste att det skulle utföras på löpband och jag har tränat rätt mycket bland annat inför detta och hade laddat väskan med träningsutrustning. Jag fick byta om på en toalett vilket var helt OK och därefter skedde testet. Det var ett gångtest där man skulle gå 4 gånger 4 minuter i 5 km per timme. Var fjärde minut stoppade man bandet och noterade puls och tog blodprov i fingret för att testa nivån på mjölksyra. Man skulle under tiden gradera ansträngningen i benen och flåset på en skala mellan 6 och 20 och jag nådde aldrig högre än 6, dvs vilovärden.

Under tiden man stod där på bandet kom ett kamerateam fram och ställde frågor under tiden och det var väl mer ansträngande än själva testet. Att komma på vettiga svar och låta proffsig fick andningen att öka åtminstone lite :)

På mig bröt man testet i förtid med motiveringen att vi skulle få hålla på hela dagen för att få några mätvärden :) Nu har jag fikat, pratat lite och bytt om och ska tillbaka till Mastiffs kontor i Frihamnen för nästa steg.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Lidingö, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.