Inför hemtransport av nya båten

Ikväll har jag varit vid båten för att gå igenom den ordentligt. Planen var att köra hem på söndag men vädret, iver och andra logistiska skäl gjorde att det blir i morgon istället. Då får man en hel söndag att pyssla vidare i hemmahamnen istället för att gå till jobbet och sitta där och längta till havet :)

Det har verkligen varit ett pyssel att få ihop allt och jag har nästan känt mig på gränsen till lite stressad :) Idag vid 16-tiden kom jag på att det här med båtplats kan vara en bra grej om vi ska köra i morgon :) Jag hade totalt glömt bort det! För några veckor sedan pratade jag med ett båtvarv och fick besked att plats fanns bara jag meddelade tid och båtlängd och lite annat. Men det föll totalt ur hjärnan :)

Så det var bara att kasta sig på telefonen och be tusen gånger om ursäkt för dålig framförhållning och för att störa sent en fredagseftermiddag. Varvsägaren var dessutom ute på sjön själv. Men jag blev anvisad en temporär plats så skulle vi ses på söndag för att diskutera så det löste sig bra ändå.

Så nu återstår bara att åka hem och vila så blir det antagligen ganska tidig uppstigning i morgon och en lång dag till sjöss.

[tags]Båt, Båtar, Båtliv[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.