Anmäld till Roslagshösten 2012

Idag har jag och Egge anmält oss till cykelloppet Roslagshösten 2012. Det är ett cykellopp på 135KM med start och mål i Upplands Väsby. Det blir det längsta jag någonsin cyklat i ett streck och även om det nästan är ett år tills vi ska cykla Vätternrundan 2013 så blir det ett litet smakprov.

Nu när vi betalt och det i princip inte finns någon återvändo dök det upp lite fjärilar i magen. Maxtiden för loppet är 7 timmar vilket kräver en minsta genomsnittshastighet på 20KM/h. Det borde vi klara men kanske inte med så värst stor marginal. När vi cyklat våra kortare rundor har vi legat runt 22KM/h men det har heller inte varit så mycket landsväg. Mycket trafik och ganska ordentliga backar.

Men jag gillar utmaningar av den här typen och som vanligt, vad är det värsta som kan hända? Att man får bryta och det kan ju ske även av tekniska skäl att man får punktering eller liknande. Och tar man sig inte i mål på 7 timmar så vet man att man måste träna mera :)

Så här ser bansträckningen ut;:


Visa Roslagshösten 2012 på en större karta

[tags]träning, Träna, Fitness, Hälsa, Löpning, Cykling, Puls, Cykel, tandemcykel, Löpband, Pulsband, RunKeeper, Nike, NikePlus[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.